Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



En suport i solidaritat amb l'IES Lluís Vives de València

Reclamen calefacció a les aules i la resposta és una brutal agressió


Les protestes dels estudiants d’aquest institut varen començar fa setmanes, coincidint amb el decret de la Generalitat Valenciana retallant la despesa en educació. La conseqüència més palpable d'aquestes retallades ha estat l’absència de calefacció als aularis.

No contents amb la patètica actuació de la Generalitat Valenciana front a aquesta situació, quan els estudiants van començar a protestar de manera indiscutiblement legítima i necessària, el passat 15 de febrer, es va produir la detenció d’un noi de 17 anys en una de les moltes manifestacions convocades.

A partir d’aquí, l’escalada de violència del tot desmesurada per part dels cossos antiavalots ha anat creixent. Ahir les protestes acabaven amb la detenció de 21 persones i 4 ferits, amb unes imatges d’abús policial injustificables.

Per tot plegat, els CJC-Joventut Comunista volem mostrar el nostre ple suport als estudiants de l'IES Lluís Vives i ens sumem a totes les mostres de solidaritat previstes pels propers dies. La violència no ens farà callar!

Per una EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT!
Contra la REPRESSIÓ POLICIAL I ELS ABUSOS DE PODER!
ORGANITZEM LA RESPOSTA!

Etiquetes de comentaris: , , , ,