Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Les manifestacions convocades aquest passat diumenge, 11 de març, a prop de 60 ciutats de l'Estat han tingut una gran repercussió. La mobilització de Barcelona, que va tenir lloc al llarg del Passeig de Gràcia, va acollir 450.000 persones, que van cridar contra la reforma laboral i les retallades impulsades pels governs, refermant el suport a la ja anunciada vaga general per al 29M. A Catalunya, també a Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa va haver-hi manifestacions.


Des dels CJC-Joventut Comunista felicitem al conjunt de la ciutadania per la seva implicació en les protestes i ens comprometem a treballar dia a dia, des de les bases, organitzant comitès de vaga arrelats al territori i als centres d'estudi per aconseguir que la vaga del #29M sigui un èxit rotund, també entre la població jove!



Consulteu:

- la galeria fotográfica de la manifestació de Barcelona de l'11-M (de CCOO del Vallès Oriental - Maresme)
- la notícia de CCOO "11-M: manifestacions contra la reforma laboral" (9-3-2012) 
- la notícia del diari Público: "Rechazo masivo en las calles a la Reforma Laboral y a los recortes" (12-03-12)

    Etiquetes de comentaris: