Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat dissabte 10 de març, la plataforma Dempeus per la Salut Pública -acompanyada per un munt d'entitats ciutadanes i organitzacions polítiques progressistes- va presentar al Iniciativa Penal Popular amb la qual volen portar als tribunals al responsables de les retallades en salut que suposen un atac directe a un dret universal i fonamental. A l'auditori de la UPF no hi cabia ni una agulla!

Els CJC-Joventut Comunista, com a entitat promotora, estem treballant per aconseguir que els i les joves ens impliquem també en la defensa de la Salut Pública, promovent espais de trobada intergeneracionals. Per això, fa uns dies vam acordar dedicar la Festa Revolució 2012 al projecte de la IPP contra el Departament de Salut!

Consulta la notícia de Dempeus per la Salut Pública aquí.