Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Queden 10 dies per la Vaga General del #29M. Els i les joves comunistes hem de treballar de valent perquè aquesta mobilització sigui un èxit. La ofensiva neoliberal no s'atura. Nosaltres tampoc.



A cada centre de treball, VAGA!
A cada centre d'estudis, MOBILITZACIÓ!
A cada barri, LLUITA!
Arreu, REVOLUCIÓ!






Què puc fer?


1. Participar als comitès unitaris que s'estan organitzant als centres de treball, d'estudi i barris i que organitzaran els piquets els dies previs i durant la pròpia jornada de vaga.


2. Difondre els materials que des de CJC i el PCC hem preparat: cartells, octavetes i enganxines. Passeu-les a recollir!


3. Organitzar xerrades als centres de treball, d'estudi i barris amb representants sindicals que ens expliquin les #raonspel29.



Si vols col·laborar amb la vaga i no tens molt clar per on començar escriu-nos a 29M@cjc.cat.
Consulta les notícies, materials i enllaços de http://ccoo.cat/vagageneral/, la web específica per la vaga de CCOO.

Consulta les notícies, materials i enllaços de http://www.izquierda-unida.es/huelga29M, la web específica per la vaga de IU.