Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Sota el paraigües de la Plataforma Dempeus per la Salut Pública, persones i organitzacions de tota Catalunya, presents en moltes de les lluites ciutadanes i cíviques en defensa de la sanitat i la salut pública, han decidit emprendre una Iniciativa Penal Popular contra el Departament de Salut que argumenten i defensen en els següents punts:



1.- Es volen fer rics a costa de la nostra salut! Posen el negoci pel damunt de la salut i la sanitat pública.

2.- Amb tantes regressions socials ens faran perdre la salut. Allò que anomenen retallades són agressions als drets de la ciutadania en tots els àmbits de la vida.

3.- Hi ha responsables polítics i empresarials, amb noms i cognoms, que han de donar la cara davant la ciutadania i davant els Tribunals.

4.- És necessari i és legítim que la immensa majoria ens defensem. Les persones més fràgils i afeblides son qui reben les pitjors conseqüències.

5.- No són retallades, són violacions dels drets humans i socials, i crims contra la humanitat. Són conscients que amb les seves decisions estan creant patiment i malaltia.

6.- Ataquen la sanitat, ataquen les condicions de vida, ataquen les persones, ataquen la societat i el país. I ho fan amb coneixement i impunitat.

7.- Fora corruptes i malfactors de la nostra sanitat pública. Cal desmantellar els seus negocis bruts i les seves trames.

8.- Amb la nostra salut no es juga. Ni un pas enrere! Sanitat pública, universal equitativa, integral i de qualitat, sense cap nou co/re/pagament ni tiquet moderador… !! És una conquesta social històrica a la que mai renunciarem.

9.- El Govern agredeix els nostres drets, incompleix les lleis i vulnera la dignitat humana.

10.- Volem que la justícia es pronunciï també davant la gravetat d’aquests fets.

Davant la violació reiterada del Dret i dels nostres drets hem decidit acudir als tribunals de justícia, i emprendre accions legals contra els responsables de les retallades en Sanitat. És necessaria la màxima presència a aquest acte públic: no s'ha de deixar que els responsables de les retallades sanitàries puguin pensar que la ciutadania accepta o que no farà res davant el desmantellament de la Sanitat Pública.



EN DEFENSA DE LA SALUT I LA SANITAT PÚBLIQUES!
PRESENTACIÓ DE LA IPP CONTRA EL DEPARTAMENT DE SALUT
Barcelona, 10 de març de 2012 a les 10:30h
Auditori de la UPF Ciutadella (C/. Trias Fargas, 25-27)
<M>L4 Estació Ciutadella – Autobusos 14 i 41


Etiquetes de comentaris: , , ,