Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública valora com un èxit absolut la vaga general d’universitats del passat 29 de febrer. El seguiment ha estat massiu entre els estudiants i el professorat alhora, que ha tingut una repercussió significativa entre el personal d’administració i serveis. Les manifestacions arreu de Catalunya han tingut una assistència molt alta.

Des de CJC-Joventut Comunista volem mostrar el nostre suport rotund a la tasca mobilitzadora que està duent a terme la PUDUP, aconseguint la unitat de sindicats i associacions en la defensa de la Universitat Pública. En temps de crisi, front a una dreta despietada que ha perdut tota vergonya, és el nostre deure mantenir-nos units i fermes. Cal preparar-nos per les properes convocatòries, no caure en el parany mediàtic que cerca criminalitzar el moviment i seguir treballant des de les bases per aturar la onada neoliberal que vol acabar amb els nostres drets fonamentals.

Ahir vam sortir al carrer per demanar una universitat pública i de qualitat. Demà sortirem a aturar la reforma laboral. I seguirem i seguirem fins que el seu palau esfondrarem...




Etiquetes de comentaris: , ,