Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Un any més tenim aquí el dia en què el conjunt de la classe treballadora hem de sortir als carrers de Catalunya a fer sentir la nostra veu i a posar de manifest que no ens resignem.

Novament aquest any 2012 estaran molt presents en les nostres ments els governs i administracions de les tisores, generadors de pobresa i vulneradors de  l’escassa democràcia existent. La classe treballadora estem sent fortament colpejada per aquelles persones que s’estan aprofitant de la crisis, per aquelles que representen els intensos de la banca, dels grans especuladors i del grans poders econòmics, i per aquelles que estan aplicant les polítiques més agressives i regressives contra els interessos de la nostra classe.

Ens roben a cop de Decret Llei, totes les conquestes que es van aconseguir gràcies a les lluites de milers de treballadors/es durant molt de temps. Conquestes pagades amb els llocs de treball, les llibertats i les vides de moltes persones.

El conjunt de retallades, que els governs anomenen d’ajustament i austeritat, són reformes que ens situen a la joventut en situacions insostenibles; o bé ens veiem forçats a l’emigració, o bé estem condemnats a la pobresa eterna: no tenim feina, no podem accedir a llocs de treball dignes i es fa impossible que ens emancipem.

Ara més que mai, el govern de Catalunya actua com si fos l’antic règim totalitari, en contra de les demandes de la societat. No són capaços de convèncer a la població i és per això usen la repressió, a través d’exemples com la web que ha posat a disposició el Departament d’Interior de la Generalitat amb la intenció de generar por, vulnerant el dret a la intimitat i la presumpció d’innocència i fomentant la societat delatora. Retallen les nostres condicions de vida i utilitzen les accions policials com a mètode habitual d’actuació en contra de les reivindicacions de la ciutadania . Hem de tenir present que encara avui continuen en presó preventiva tres estudiants universitaris que van ser detinguts el matí de la Vaga General del 29 de març mentre exercien un dret constitucional. I hem de tenir en compte, també, que es tornen a practicar detencions arbitraries, com les que hem vist en les darreres setmanes.

La situació a Catalunya, a l’Estat Espanyol, a Europa i a gairebé tot el món, és insostenible: xifres d’atur juvenil que arriben al 50%, llocs de treball en situació temporal i precària per a l‘altre 50% del jovent que està assalariat, sous de misèria per jornades amplíssimes, augment desmesurat de les taxes universitàries, imposició del repagament a la sanitat pública, exclusió del sistema sanitari de les persones nouvingudes i als i les majors de 26 anys que encara no hagin cotitzat.

S’han fet mobilitzacions generalitzades i massives, com la darrera vaga general que ha estat tot un èxit, que ha posat molt nervioses a les dretes neolliberals. Mobilitzacions que van sorgir a totes les places de Catalunya i que han servit per a situar al poder financer i als polítics que el defensen com a enemic comú del jovent i les classes populars, sense tenir en compte que som, justament nosaltres, som el motor del món.

Tanmateix, ells segueixen amb l’objectiu de fer-nos desaparèixer.

Per això ara és hora de sumar les nostres forces i de fer, de la nostra veu, una única veu; la veu d’aquelles persones que no ens resignem, d’aquelles que no tenim por, d’aquelles que lluitem per un món diferent, que aposti per una veritable redistribució equitativa i igualitària de la riquesa.

TORNAREM A PATIR, TORNAREM A LLUITAR i TORNAREM A VÈNCER

VISCA EL PRIMER DE MAIG!

+ info i signatures: manifestjovepel1maig.wordpress.com

Etiquetes de comentaris: , , , , ,