Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


 
Després de cinc anys de patiment, de regressió, d’arrogància i de deteriorament permanent de les nostres condicions de vida, sobretot les dels joves, ens alegrem que Sarkozy perdi gairebé un 6% de vots respecte la primera volta de les eleccions presidencials de 2007.

Ara que algú que ha governat durant cinc anys, amb tant menyspreu, tanta violència i tanta diligència per satisfer les demandes dels mercats financers i la patronal francesa, pot ser vençut, redoblarem el nostre esforç per arrencar aquesta página sòrdida de la nostra història.

Aquesta pàgina sòrdida és també aquella que ha posat el Front Nacional en escena durant 5 anys, amb moltes de les seves idees al poder. Alimentant els temors, jugant amb les divisions, oposant els ciutadans entre ells, mitjançant la pràctica de la política del ressentiment permanent, la UMP ha propiciat un terreny fèrtil per l'extrema dreta.

El Front d'Esquerres era l'única força per liderar una campanya decidida contra la dreta i el seu extrem. Per la seva determinació a fer una la campanya sobre el fons i la seva voluntat de no quedar atrapat pel bipartidisme de la cinquena República, el Front d’Esquerres i els milions de ciutadans que han votat pel seu candidat, Jean Luc Mélenchon ha obert el camí de la resistència als mercats de capital, a l'extrema dreta i de noves conquestes socials.

Per a la nostra generació, que només ha conegut la dreta al poder i la regressió des de fa 10 anys, el retorn d'una esquerra de combat amb  el Front d’Esquerres que ha reunit a centenars de milers de persones, entre elles molts joves a totes les iniciatives de la campanya , és una gran notícia i un gran actiu per al futur. És aquest retorn al que ens hem d’agafar per enviar Sarkozy i el Front Nacional a les escombraries de la historia.

Ara mitjançant l'ampliació de la lluita amb el Front d’Esquerres, podem tornar a somiar el millor per a les nostres vides. Aquesta lluita cal fer-la créixer perquè demà cap membre del FN sigui elegit a l'Assemblea Nacional.

Aquesta ha de ser l'Assemblea del Poble, dels joves que reprenent el poder pel triomf de la justícia social, la dignitat, la solidaritat, la llibertat i la fraternitat. El Front Nacional, partit de l'odi, el racisme i la vigilància dels mercats financers ha de ser desterrat.

Per a això, primer hem de lliurar-nos definitivament de Sarkozy. Per això, el Moviment de la Joventut Comunista de França, crida sense embuts a votar massivament per Francois Hollande, el proper 6 de maig.

Els Joves Comunistes, ara cridem a tots els joves a unir-se a nosaltres en aquesta lluita amb el Front d’Esquerres.

Al llarg de la campanya, milers de joves s'han unit a la batalla que estem lliurant al voltant de la llei marc pels joves que porten els diputats del Front d'Esquerres.

La irrupció de milers de joves que van començar a enriquir aquesta llei, és la millor garantia per canviar les nostres vides, per posar fi a la incertesa, per posar fi als 30 anys anteriors que han tancat a la nostra generació a l’atur en nom dels beneficis. Aquesta és la millor garantia per la senzilla raó que el “primer l’ésser humà” és tant el nostres objectiu com el nostre mètode. Aquesta és la millor garantia perquè amb aquesta campanya del Front  d’Esquerres, són els propis joves els que decideixen les decisions que els afecten.

Escollir el màxim de diputats del Front d’Esquerres a l’Assemblea Nacional, és la millor garantía perquè sigui el poble i els joves els qui reprenguin el poder per noves conquestes. Una nova página es pot obrir pel nostre futur, per això, hem de desfer-nos de Le Pen i Sarkozy.


Més informació a:
http://www.jeunescommunistes2012.fr/



Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,