Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Nota de premsa de l'AEP - Associació d'Estudiants Progressistes:

Els tres estudiants detinguts durant la jornada de vaga general del 29 de març seran alliberats, després de passar 33 dies sota presó preventiva, a les 18:00 hores d’aquesta tarda per decisió de l’Audiència Provincial de Barcelona.

La presó provisional ha arribat al seu final però seguim reiterant que ha estat una mesura injusta i arbitrària, que violava el principi de pressumpció d’innocència i que tenia poca base legal tal i com han declarat públicament entitats de referència en el món del dret com el Col·legi d’Advocats de Barcelona. Així mateix, ens solidaritzem amb la Laura Gómez, secretària d’Organització de la CGT, que encara és en presó preventiva després d’haver estat detinguda el 26 d’abril i n’exigim la seva immediata posada en llibertat.

Volem agrair als milers de persones i centenars d’entitats que ens han donat suport durant aquestes llargues setmanes. Sense elles no hauria estat possible la sortida de la presó dels tres estudiants, i entenem que aquesta ajuda no és sinó un precedent de la solidaritat que tenim i tindrem la ciutadania organitzada que treballa dia a dia per assolir una societat més justa i democràtica.

Etiquetes de comentaris: , , ,