Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquest 5 de Juny, Dia Mundial del Medi Ambient, des d’Alternativa Jove volem posar en manifest les greus conseqüències socials, econòmiques i ambientals, si no s’adopten les mesures necessàries, de forma immediata, per evitar la propera crisi ambiental i energètica. Els costos econòmics d’aquests canvis seran més importants que els costos per aturar-los.

Avui dia, la política ambiental s’ha convertit en un dels principals reptes d’interès i de la preocupació internacional, ja que el nostre actual model de consum i de repartiment de la riquesa no pot garantir la sostenibilitat. El retorn a models fracassats que posen en greu compromís de futur l’estat de benestar, ambiental, social i futur energètic.

En defensa del medi ambient, volem expressar l’error que ha suposat la supressió de l’anterior Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya que garanteixi el control ambiental, i el greu retrocés que ha suposat l’aprovació de la llei Omnibús, amb la modificació de la legislació ambiental.

Tots aquests canvis, conjuntament amb les retallades socials donen lloc a greu retrocés la justícia social i ambiental.

És per això que des d’Alternativa Jove fem una crida a l’esquerra anticapitalista i ecologista, ja que només la suma de les nostres alternatives podrà afrontar la crisi socioambiental.

Etiquetes de comentaris: , ,