Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Els CJC-Joventut Comunista de Catalunya, saludem el procés de pau iniciat entre les FARC-EP i l'Estat Colombià, així com també celebrem la intenció de l'ELN de sumar-se al procés de pau.

Compartim l'anhel de la majoria del poble colombià, d'una sortida política i no militar d'aquest conflicte, que assola el país des de fa més de 40 anys.

Entenem que no és possible una pau negativa, és a dir, absència de conflicte bèl·lic, ni tampoc que les negociacions se centrin en parlar dels termes de la rendició de la insurgència, com alguns voldrien.
Entenem que l'única possible pau veritable i duradora, es farà quan s'ataquin les arrels del conflicte, quan s'inclogui la societat civil al diàleg, quan desaparegui la parapolítica, la impunitat de certs membres de l'exèrcit, quan es resolgui el problema de la repartició de la terra, la reparació de les víctimes, el respecte als Drets Humans i un llarg etcètera.

Reiterem la nostra solidaritat i recolzament a les companyes i companys de la Marcha Patriótica, les JUCO i tot el poble colombià en general. La vostra lluita és font d'admiració i inspiració a tota la humanitat.

Alerta que camina la espada de Bolívar por América Latina!

Viva Colombia!



Barcelona, 10 d'octubre de 2012
Comitè Nacional dels CJC-Joventut Comunista de Catalunya

Etiquetes de comentaris: , , ,