Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El govern de la troika està imposant al poble europeu unes polítiques que porten a la misèria tot el que ha aconseguit la lluita obrera el darrer segle. L’oligarquia financera, la classe parasitària dels nostres temps, s’està enriquint amb la crisi econòmica per mitjà del ajust estructural capitalista que deixa sense futur als joves del nostre continent.

Farà només 8 mesos de la darrera vaga general a l'Estat espanyol, la del 29M, que suposà un cop dur per a la classe dominant. L’Estat va respondre amb una forta repressió policial i una bona llista de detinguts. Encoratgem als joves a continuar la via de la lluita obrera fins a les últimes conseqüències: és l’únic camí per a que els i les treballadores siguem realment lliures.

Ara ens trobem en una cojuntura encara més greu, el país es veu cada dia més intensament assetjat pels mercats. Aquests estan pressionant per a que l’Estat demani un “rescat” que només servirà per assegurar el cobrament d’un suposat deute que el poble mai a contragut,per tant, demanem una auditoria del deute. Aquesta és la misèria a la que ens aboca aquest, ja decadent, capitalisme. Si més no, aquestes polítiques antidemocràtiques porten a la misèria a tots els europeus, en concret,  a aquelles nacions més febles, com ho són els pobles del sud d’Europa. Aquests països, per mitjà de l’organització sindical i política, el dia 14N han decidit dir prou.

El jovent català té més raons que mai per pendre els carrers: més d’un 50% d’atur juvenil, 1 de cada 3 catalans és pobre, hi ha un 23,8% de pobresa infantil i un llarg etcètera. Aquestes només són les primeres conseqüències de les polítiques neoliberals de la troika. Els i les joves d’ambdues organitzacions  juvenils comunistes considerem indispensable la unitat dels i les treballadores del país per a derrocar aquest sistema econòmic que imposa injustes condicions de vida als europeus, i per tant, també entenem que la unitat dels i les comunistes és important per recórrer el camí cap a la dignitat dels pobles.

Per això, el 14N serà una data històrica pel que significa: la unió dels oprimits del sud d’Europa contra la dictadura dels mercats internacionals. Avui més que mai cridem a l’organització local dels i les joves de Catalunya, els cridem a remoure conciències i a treballar per a l’organtizació i participació activa als piquets d’arreu del territori. Urgeix derrocar el govern servil a la troika, iniciar un referèndum sobre els pressupostos del Estat i començar el camí cap a un procés constituent on s'assegurin els drets socials i nacionals dels pobles!


La seva crisi, la nostra unitat!
Visca el jovent català revolucionari!
Visca la classe treballadora combativa!


Barcelona, 6 de novembre de 2012
CJC-Joventut Comunista
Joves Comunistes

Etiquetes de comentaris: , , ,