Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El perill de l’extrema dreta augmenta arreu d’Europa. A França, el partit feixista disfressat, Front Nacional, és la tercera força política. A Grècia, el suport al partit obertament nazi, Alba Daurada, ja supera el 10%.
L’Holocaust va demostrar què suposa l’arribada al poder del feixisme. No podem permetre que torni a passar.

A les eleccions del proper 25-N, en Josep Anglada, de Plataforma per Catalunya (PxC), intentarà entrar al parlament català. Si ho aconsegueix, donarà un impuls perillós al seu projecte. PxC és un partit feixista: els seus dirigents inclouen persones condemnades per actes relacionats amb l’odi i la violència racista, fins i tot amb atemptats terroristes.
El propi Anglada té una llarga trajectòria franquista, però, com ell mateix ha dit, ha de “disfressar-se de demòcrata” per guanyar vots.
Igual que els nazis als anys 30, PxC intenta aprofitar-se de la desesperació creada per la crisi, presentant-se com el defensor de la gent treballadora. Davant la creixent pobresa, les retallades socials, l’atur, diuen que la culpa la tenen els immigrants. No cal ser un premi Nobel en economia per saber que les persones immigrades no decideixen què fan els governs, l’FMI o la gran banca.

En dir “primer els de casa”, intenten desviar la nostra atenció de les veritables causes dels problemes socials. Volen dividir-nos, per derrotar-nos. Avui encara és vàlid el vell lema: la unió fa la força.


Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR) aglutina més de 300 entitats molt diverses contra l’extrema dreta i les seves idees. Durant la propera campanya electoral, UCFR treballarà perquè cap feixista entri al parlament. A més a més, allà on existeixi l’amenaça de l’extrema dreta, cal impulsar la lluita unitària en contra seu: a cada barri, vila o comarca. Així, aturarem els feixistes.


Unitat contra el feixisme i el racisme


Suport econòmic a UCFR: 3025 0001 14 1433439761

Etiquetes de comentaris: , ,