Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Com sabeu, el 29 de novembre de 2012, Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, hi haurà una votació a les Nacions Unides per elevar l'estatus de Palestina, com a estat no membre a l'Assemblea General. Al nostre poble se li han negat els drets humans i nacionals durant gairebé un segle.
Quinze dies abans, el 14 de novembre de 2012, una nova agressió per part d'Israel va tenir lloc a la Franja de Gaza. El moment d'aquesta agressió va arribar a la vora de les eleccions israelianes, previstes pel gener.

Som testimonis d'un atac criminal contra el nostre poble assetjat a Gaza. No té res a veure amb la seguretat però sí amb negar al nostre poble el dret inalienable a l'autodeterminació. Israel intenta frenar la nostra declaració d'estatalitat a les Nacions Unides però les seves polítiques que deterioren la situació no podran aturar el nostre poble en el camí cap a la unitat nacional, l'alliberament i una pau justa i duradora.

Hem sofert la despossessió i l'exili forçat des del 1948. Al voltant d'un milió de palestins i palestines van ser expulsades a la força de les seves cases a Palestina. La nostra presència a la nostra terra ha estat en perill des de llavors. L'ocupació israeliana del juny de 1967 de totes les terres palestines va portar encara més sofriment i pena.

Les polítiques d'Israel durant els passats 45 anys d'ocupació es van basar en l'expropiació de terres, assentaments, setges al voltant de Gaza i Cisjordània, la demolició de cases, zones militars, llocs de control i murs que ofeguen la nostra terra.


Acabar amb l'ocupació israeliana és l'única manera que tenim els i les palestines per gaudir d'una vida de prosperitat i progrés. És, també, l'única manera d'aconseguir la nostra llibertat i dignitat.

Creiem que la iniciativa de l'Organització per a l'Alliberament de Palestina per elevar l'estatus de Palestina a les Nacions Unides és positiva, col·lectiva i una passa important que ens aproparà a la llibertat. Aquest és un pas cap a la bona direcció per aconseguir una pau justa i en tots els aspectes, basada en la legitimitat de les resolucions internacionals. Estem completament d'acord amb aquesta declaració de la mateixa manera que vam recolzar la sol·licitud de Palestina per ser un membre de ple dret a les Nacions Unides ara fa un any.

El nostre partit va jugar un rol important en instigar la iniciativa de les Nacions Unides i crida tots els i les comunistes i partits d'esquerres a recolzar-la.

Demanem el vostre suport en la nostra lluita i en els nostres esforços pel llançament d'una nova ofensiva política que construirà el camí de la vertadera independència cap a un Estat palestí sobirà resseguint les fronteres del 4 de juny de 1967. Demanem que consolideu les vostres posicions, accions i lluites en l'àmbit internacional.

Aturem immediatament l'agressió israeliana i evitem una invasió per terra/terrestre contra Gaza.

Recolzeu la declaració d'estatalitat de Palestina a les Nacions Unides.

Ara és l'hora de Palestina. Estem segures que la vostra solidaritat ens ajudarà en l'exercici dels nostres objectius legítims perquè així el nostre següent pas sigui una celebració en un estat nostre i no en la nostàlgia d'una realitat injustament negada.

Si Israel no posa fi a l'ocupació que va començar el 1967 continuarà impedint la creació d'un estat lliure i sobirà palestí i continuaran les agressions a Gaza i Cisjordània i les escenes horribles com les testimoniades a Gaza es tornaran a repetir.


Partit del Poble Palestí -- PPP
Comitè Central 

Etiquetes de comentaris: , , , ,