Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



La plataforma Unitat contra el Racisme i el Feixisme ha editat unes octavetes per denunciar que Plataforma per Catalunya (PxC) és un partit que, sota la disfressa de demòcrata, fa apologia del racisme i el feixisme. En moments de crisi com l'actual, els discursos autoritaris i xenòfobs troben escletxes per infiltrar-se i arribar als espais públics i institucionals. És el cas de Grècia, on els neonazis d'Alba Daurada han aconseguit 18 escons al Parlament.

Els i les joves no hem de baixar la guàrdia! Contra el feixisme, sempre!


Unitat contra el feixisme i el racisme
http://unitatcontraelfeixisme.org
http://www.facebook.com/unitatcfr


___________________________________

Oi que no hauries votat a Hitler o Franco? Doncs…

No votis PxC

Josep Anglada es presenta com a candidat de Plataforma per Catalunya (PxC) al Parlament.
PxC es disfressa de “demòcrata”, però és un partit d’extrema dreta.
El propi Anglada es reconeix com un deixeble de l’històric franquista Blas Piñar.
Diversos candidats de PxC tenen condemnes per actes racistes o historials de violència. Un d’ells era conegut com “l’Animal” per la seva brutalitat com a skin nazi. Un altre va cridar a dur a terme una altra “nit dels ganivets llargs”, una matança ordenada per Hitler.
PxC té contactes amb nazis i feixistes europeus. Especialment preocupant és que comencen a imitar el grup nazi grec, Alba Daurada.
Els hem d’aturar abans que arribem a la situació de Grècia, on els nazis —finançats per empresaris sense escrúpols— assassinen immigrants, ataquen vaguistes i agradeixen manifestants contra les retallades, al carrer.
Tenim problemes als barris i al país, però el feixisme no els solucionarà.
Als anys 30, la “solució final” de Hitler davant la crisi va portar milions de persones a les càmeres de gas. La “solució” de Franco va ser l’inici de 40 anys de dictadura. No ens convé provar la “solució” de l’Anglada.
Si no vols tornar a la repressió, la brutalitat i la pobresa que van patir les classes populars sota el franquisme…no votis PxC!

Etiquetes de comentaris: , , ,