Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Tot i l'èxit rotund de la vaga i les mobilitzacions tant al nostre país com a la resta de l'Estat Espanyol, Portugal, Grècia, Xipre, França, Alemanya... hem de lamentar i denunciar que les forces de repressió del sistema hagin actuat -altra vegada- amb la contundència, prepotència i exageració que les caracteritza, aquí i a tota Europa. Només a l'Estat Espanyol comptem ja amb 142 detencions i desenes de ferits i agredits per uns cossos de seguretat que, lluny d'estar al servei del poble, ens oprimeixen sense escrúpols per a defensar els interessos de l'1%.

Davant d'aquesta dura i reiterada realitat, els CJC-Joventut Comunista exigim:
  • que s'aturi la criminalització sistemàtica a la que són sotmeses les persones actives que lluiten per un món millor. Aquesta lluita, la nostra i la de tota la classe treballadora, ni és un fenomen marginal ni podrà ser aturada amb la seva violència! Ni un pas enrere! Les vaguistes no som delinqüents!
  • la posada en llibertat de les detingudes durant la vaga general,
  • la revisió dels protocols d'actuació dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional que actuen com a piquets patronals i provoquen reiteradament els aldarulls. No volem més policia secreta. No volem provocadors!
  • la identificació dels efectius de la BRIMO dels Mossos d'Esquadra, veritables violents i provocadors, i l'obertura d'expedients sancionadors a tots els efectius que s'excedeixin en l'ús de la força. 
  • les dimissions de Felip Puig i Jorge Fernández Diaz per incompetents, deslleials amb el poble i autoritaris.
Per tot això, ens sumem a la convocatòria de concentració per aquesta tarda a les 19h a Pl.Sant Jaume.
La repressió no ens tallarà les ales!

#CiUésviolència
#PuigDimissió
#ProuRepressió

_______________________________________

Comunicat de Rereguarda en Moviment, plataforma solidària contra la repressió



Contra la repressió! Puig dimissió! Dijous, 15N, 19h, plaça Sant Jaume de Barcelona

Rereguarda en Moviment convoca una concentració demà a les 19h a Plaça Sant Jaume (Barcelona), conjuntament amb Alerta Solidària i altres grups i col·lectius, en resposta a la repressió viscuda ahir en la jornada de vaga general del #14N. A continuació el comunicat (més avall en castellà):


Cassolada contra la repressió de CIU a Plaça St Jaume a les 19hs

CiU porta ignorant la voluntat del poble durant tots aquests anys. El carrer, les places, els centres de treball, els hospitals, les escoles… porten anys expressant que no volen aquest model de país, que la voluntat del poble no és la construcció d’un Estat neoliberal endeutat on la sobirania pertanyi a la banca i als interessos de la Troika.
El carrer ha tornat a parlar, de manera unànime, forta, compromesa. I ha cridat col · lectivament que no suportem veure com desnonen les cases i les vides de les nostres veïnes, que estem fartes d’escoltar com la gent segueix a l’atur, que la gent marxa de Catalunya, que la sanitat pública es desintegra, que la universitat deixa de ser pública, etc.
La voluntat del poble… Artur Mas i CiU ignoren la voluntat d’un poble que està lluitant per la seva dignitat, per un model social més just i compromès. El país està en venda.
I la resposta d’un govern que de la pretesa voluntat del poble en fa campanya, ha estat, un cop més reprimir. Mà dura i imposició del neoliberalisme. Aquest és el veritable programa de CiU.
El dia després d’una vaga general massiva, el govern de CiU no pararà els desnonaments, no rescatarà a les persones, no tirarà endavant els canvis exigits per la voluntat del poble. Per contra, pretendrà criminalitzar a moltes de les que van sortir al carrer. La resposta de sempre, que altra vegada s’evindencia.
Moltes persones han estat agredides pels mossos durant la jornada de vaga. Han tornat a emprar les pilotes de goma i tenim constància que almenys dues persones han estat ferides de manera greu per impactes d’aquestes. Moltes han estat colpejades amb porres, com el jove menor de Tarragona que ha estat brutalment agredit. Així mateix, s’han produït més de 30 detencions a tot Catalunya i a Barcelona han estat identificades desenes de persones per exercir el seu dret de manifestació.
Convoquem demà, sumant-nos a la convocatòria que s’ha realitzat a Tarragona contra la repressió policial, a les 19hs a Pl Sant Jaume, davant els centres de poder responsables de la repressió, dels desnonaments, de la imposició del neoliberalisme i de la venda del país al poder financer.
Així mateix, ens unim a la convocatòria de la CGT a la Comissaria de les Corts a les 12h per la llibertat de les persones detingudes.

Etiquetes de comentaris: , , ,