Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Demà 28F és la Marxa contra l'atur, en la qual els CJC-Joventut Comunista hi participem activament. La marxa començarà a les 9 hores, a la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, i acabarà a les 18:30, al Parlament de Catalunya, on es presentaran les nostres reivindicacions.


Els diferents punts de trobada són:

9 hores: Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts
11 hores: Consell Comarcal de Sant Feliu de Llobregat
13 hores: Plaça de Catalunya de Cornellà de Llobregat
14:30 hores: Plaça de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
16 hores: Can Batlló a Barcelona
16:30 hores: Plaça de Sants de Barcelona
18:30 hores: Parlament de Catalunya



Text de l'octaveta de difusió de la marxa

Prop de 900.000 persones es troben sense feina a Catalunya i més de 2,2 milions estan per sota del llindar de pobresa. Més de 225.000 famílies tenen tots els seus membres a  l'atur i en més de 90.000 llars de Catalunya no perceben cap ingrés.
Mentre l'atur i la pobresa es disparen com a conseqüència de les polítiques d'ajust i austeritat que apliquen els governs, de les contrareformes laborals que faciliten i abarateixen els acomiadaments, i baixen salaris; una elit de rics, especuladors i banquers s'enriqueix.
Al seu torn, els governs toleren o són còmplices de la corrupció i el frau fiscal dels rics. Als que no dubten a indultar o afavorir amb amnisties fiscals ...
És hora de dir prou i mobilitzar-nos en defensa de la nostra dignitat, pel dret al treball, per la reducció de la jornada laboral sense disminució del salari, per recuperar els nostres drets socials i ciutadans, pel futur dels nostres fills i filles!
Cridem a les persones sense feina, els col · lectius en lluita, la ciutadania solidària a participar en la Marxa que s'iniciarà el proper 28 de febrer, a les 9h a la Plaça de la Vila a Sant Vicenç dels Horts i que després de recórrer el Baix Llobregat finalitzarà a les 18:30 al Parlament de Catalunya on farà lliurament de la Carta de Reivindicacions.
Alcem la nostra veu en defensa del dret a un treball estable, per una Renda Garantida de Ciutadania que asseguri els mínims d'una vida digna, per la justícia i la igualtat!

Etiquetes de comentaris: , ,