Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Els CJC-Joventut Comunista de Catalunya presentem la campanya nacional: "El capitalisme no té futur, nosaltres sí!" ja que davant d'una situació com l'actual on tenim més d'un 52% d'atur juvenil, una pujada del 67% en les taxes universitàries, més de 19.405 desnonaments del gener al setembre del 2012, la dictadura financera, la corrupció Cas Millet, Urdangarin, Palau, Pallerols, Bárcenas (i seguint!)...els i les joves catalanes diem prou! No creiem en aquest sistema que ens oprimeix i ens condemna a una vida de misèria. Volem ser lliures, decidir, estudiar, treballar, estimar i créixer.

Per que estem convençuts que el capitalisme no té futur, evidenciem que només amb la lluita i l'organització del jovent de les classes populars transformarem la societat en què vivim i enderrocarem el capitalisme i qualsevol tipus d'explotació



Durant el mes de febrer i març organitzarem encartellades, repartiment de material i diferents accions als pobles, ciutats i viles arreu del país on explicarem i debatrem amb altres joves la situació en la què vivim i les propostes de  lluita per canviar aquest sistema. A més a més, la campanya comptarà amb un acte central a l'abril a la ciutat de Cornellà finalitzarà a la Festa Revolució 2013, el proper 6 de Juliol al Parc del Centre del Poblenou.



Si el present és de lluita, el futur és nostre!
Ara i sempre jo seré CJC!




Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , , , , , , , ,