Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



El Partit dels i les Comunistes de Catalunya ret homenatge al President Hugo Rafael Chávez Frias, revolucionari que s'eternitzarà en l'imaginari col•lectiu del socialisme, al costat d'altres figures revolucionàries com a exemple de fermesa, lliurament, valentia i grandesa revolucionària.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya davant la mort del President de Veneçuela Hugo Rafael Chávez Frías, líder del procés bolivarià a Veneçuela i Amèrica llatina, manifesta el seu sentiment i solidaritat amb la família, amb el poble veneçolà i el moviment bolivarià.

El president Hugo Rafael Chávez Frías va dedicar tota la seva vida a aconseguir una Veneçuela digna, sobirana i independent de l'imperi i una societat justa i lliure per al poble veneçolà, també per Llatinoamericà i del món. 

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya rebutja les polítiques de guerra mediàtica i manipulació que els sectors reaccionaris del món editorial i de comunicació han vingut intoxicant tot el mandat d'Hugo Chávez, i que han prosseguit en la seva llarga malaltia.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya fa arribar als seus familiars , amics i als seus camarades les seves expressions de solidaritat i condolences, molt especialment a les seves filles i altres familiars que han estat al costat de Chavez fins a l'últim moment.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya ret homenatge al President Hugo Rafael Chávez Frias, revolucionari que s'eternitzarà en l'imaginari col•lectiu del socialisme, al costat d'altres figures revolucionàries, com a exemple de fermesa, lliurament, valentia i grandesa revolucionària.

Desitgem que el poble veneçolà continuï esforçant-se perquè els valors que sempre ha representat com el valor, la fortalesa, la generositat, consubstancials a la conducta i acció revolucionària d'Hugo Rafael Chávez, siguin ara i sempre exemple per a aquest poble i les noves generacions de lluitadors de Veneçuela, Amèrica Llatina, i el món sencer.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya participarà en els actes i homenatges que el Moviment Bolivarià de Catalunya organitzi en honor a Hugo Rafael Chávez Frías.


Barcelona, 6 de març de 2013

Etiquetes de comentaris: , , , ,