Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La situació actual de crisi és insostenible: tenim més d'un 52% d'atur juvenil, una pujada del 67% en les taxes universitàries, mes de 19.405 desnonaments del gener al setembre del 2012, la dictadura dels mercats i la troika i la corrupció Cas Millet, Urdangarin, Palau, Pallerols, Bárcenas...i seguint!

Per això, els i les joves catalanes diem prou! No creiem en aquest sistema que ens oprimeix i ens condemna a una vida de misèria. Volem ser lliures, decidir, estudiar, treballar, estimar i créixer.

Els CJC-Joventut Comunista som una organització juvenil nacional de Catalunya i de classe que lluitem per transformar la societat en què vivim. Som comunistes i lluitem per enderrocar el capitalisme i qualsevol tipus d'explotació. Som antipatriarcals i treballem per acabar amb totes les discriminacions per raons de sexe o gènere.

Ens organitzem allà on la joventut desenvolupa activitats, ja sigui als barris, pobles o ciutats, instituts o facultats, defensant un projecte de transformació socialista per a Catalunya, en cooperació i solidàriament amb la resta de pobles del món. Fidels a la tradició solidària i internacionalista del moviment marxista-leninista, entenem que la lluita per l'alliberament nacional és paral·lela i indestriable de la lluita per l'emancipació social.

Per avançar en drets nacionals i socials defensem un canvi radical en el model de consum i producció capitalista. Lluitem contra la monarquia borbònica i contra qualsevol expressió de domini antidemocràtic defensant el desenvolupament d'un procés constituent on la classe treballadora i els sectors populars enderroquin el model sorgit de la Transició i de la Unió Europea i construeixin un estat democràtic, republicà i socialista. Aquesta lluita s'ha de realitzar al costat dels sectors treballadors i progressistes dels pobles i nacions d'Espanya i d'Europa, defensant la unitat de la classe treballadora, de les esquerres i dels i les comunistes.

Si el present és de lluita, el futur és nostre!
Ara i sempre jo seré CJC!
#comunitza't

Etiquetes de comentaris: , ,