Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



La convocatòria conjunta de la Plataforma Prou Retallades (PR), la Plataforma pel Dret a la Salut (PDS), el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), la Plataforma Sindical Unitària (PSU) de la Funció Pública, el Fòrum Social del Baix Llobregat (FSBLL), la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) i altres organitzacions, es concreta en diferents columnes sectorials que començaran a les 11:30h i que confluiran en una gran manifestació a les 12:30h!

Pendent que s'hi puguin sumar altres col·lectius com la Plataforma en Defensa de la Cultura, la Marea Taronja dels Serveis Socials, la FCONG, la PAH i les organitzacions en defensa del medi ambient, a dia d'avui la convocatòria es concreta de la següent manera:

11:30h Columnes sectorials
MUCE -  Passeig de Gràcia / Aragó
PDS - Gran Via / Balmes (ICS)
PSU - Rambla Catalunya / Diputació (Departament d'Economia)
PUDUP - Plaça Universitat
FSBLL - Balmes / Ronda Universitat


12:30h Manifestació unitària: "Aturem els pressupostos antisocials. Juntes Podem!"
Aquestes columnes confluiran a Plaça Catalunya, a les 12:30h, per iniciar la gran manifestació unitàriaque acabarà amb la lectura d'un manifest a la porta del Parc de la Ciutadella. La pancarta unitària estarà íntegrament portada per dones representants de les diferents columnes.

Aquesta gran mobilització vol incloure a tothom i ser el màxim d'unitària i representativa! No hi falteu! PROU RETALLADES !

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,