Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat dissabte 6 d'abril, a l'Espai Jove Boca Nord, va tenir lloc el segon concert de classificació del Revoluciona't 2013, el concurs de directes dels CJC. Gairebé 200 joves van assistir als concerts de Puteados del Sistema, Edge of nothing, Suicidal Ducks, Bdaraka's, The Botswanas, Menzia, i van participar en la votació del segon finalista. A més a més, els grups participants també optaven a ser seleccionats per Carmelömanos per tocar a les festes del Carmel al juliol.

Finalment, amb 67 vots, els Suicidal Ducks van ser els guanyadors de la nit i tocaran a la final del Revoluciona't, el proper dissabte 1 de juny a La Fontana. El guanyador d'aquesta final serà el grup teloner de la Festa Revolució 2013, el proper dissabte 6 de juliol al Parc del Centre del Poblenou.

Agafeu l'agenda i apunteu les següents dates!


Dissabte 20 d'abril - Revoluciona't 9 Barris
CJC-HG/9b

Dissabte 1 de juny - Final Revoluciona't
CJC-HG/9b
Classificats:
GUAL PERMANENT
SUICIDIAL DUCKS
...


Etiquetes de comentaris: ,