Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquest any els CJC hem centrat els Revoluciona't i la Festa Revolució en la defensa de l'Educació com a dret fonamental de totes les persones. Reclamem una educació integral i de qualitat, innovadora i transformadora que no s'acabi quan sortim de l'escola o la universitat i que englobi totes les dimensions de les persones.


Per això hem preparat aquesta xerrada-debat el dissabte 1 de Juny a les 18:00 amb representants de diverses organitzacions i entitats:

Queixal d'en Xöves (Casal de Joves de Horta)
ESPLAC (Educació en el lleure-Esplais)
AEP (Moviment estudiantil)
Doctorands Diagonal (Joves investigadores)
Marea Groga (Defensa Educació Pública desde les AMPES)

La xerrada serà a la plaça de l'Espai Jove La Fontana, abans de la final del Revoluciona't en què els finalistes dels 3 concerts previs de BCN concursaran per ser el grup teloner de Pirat's Sound Sistema a la Festa Revolució (6 de juliol)!



Concursants:
Caribús
Gual Permanent
Suicidal Ducks

Grup convidat:
Rosa Luxemburg

Preus:
Entrada 3€ (Dret a 1 vot)
Cervesa 1,5€
Hot Dog 1,5€

Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,