Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Avui 23 de maig, treballadors/es i estudiants de la Universitat de Barcelona ocupen l'espai del Rectorat UB per mostrar un posicionament conjunt davant el desmantellament que la universitat pública està  patint.




Comunicat de la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública

Ens dirigim a la Secretaria General d'Universitats i a l'Equip de Govern de la UB amb un posicionament ben clar:

  • Ens oposem a qualsevol mesura de reducció de personal docent i PAS i a la precarització dels llocs de treball. No acceptem cap acomiadament ni no renovacions de contractes.
  • Exigim la derogació de les mesures que han implicat i que impliquin la pujada de taxes de matrícules i reducció d'ajudes econòmiques per subvencionar-les, que exclouen  de l'educació superior a un gruix majoritari dels estudiants per raons únicament econòmiques.
  • Exigim transparència en els pressupostos de la universitat.
  • Exigim la comunicació de les decisions  i les condicions que afecten la continuïtat laboral de treballadors i treballadores i del estudiantat a la universitat.
  • Proposem el reconeixement de les assemblees com a espais reals de debat, comunicació i presa de decisions, i exigim per això, l'alliberament d'hores lectives que permetin l'encontre real i efectiu entre professorat, alumnat i PAS.

La lluita és conjunta i els nostres objectius són col·lectius; és per això que fem una
 crida a la mobilització a tota la comunitat universitària, demanant el vostre suport i la unió a aquesta acció que ens fa més visibles, més fortes, i que pretén fer escoltar la nostra veu.


    ES FA UNA CRIDA A QUE TOTHOM VAGI CAP AL RECTORAT!

    LA LLUITA CONTINUA!

    Etiquetes de comentaris: , , , ,