Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat 20 d'abril vam celebrar la tercera i última ronda de classificació per a la final del Revoluciona't 2013 de Barcelona. El concert va tenir lloc al Casal de Barri La Cosa Nostra, a Nou Barris, i hi vam escoltar als Liar Desire, Chocolat i Caribús.

Finalment, els Caribús vam ser els guanyadors de la nit i passen a la final juntament amb Gual Permanent i els Suicidal Ducks. El concert final, en què triarem al grup de Barcelona que tocarà a la Festa Revolució 2013, serà el proper dissabte 1 de juny, a l'Espai Jove La Fontana. A més a més, comptarem amb la col·laboració especial dels Rosa Luxemburg!

D'altra banda, el col·lectiu de Tarragona està acabant de preparar el primer Revoluciona't del Sud! Serà el dissabte 8 de juny! En breu publicarem més informació!


Final del Revoluciona't Barcelona 2013
Barcelona
Dissabte 1 de juny
EJ La Fontana

Rosa Luxemburg
Caribús (Revoluciona't Nou Barris)
Gual Permanent (Revoluciona't Gràcia)
Suicidal Ducks (Revoluciona't Horta)


Revoluciona't Tarragona 2013
Dissabte 8 de juny


Etiquetes de comentaris: ,