Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


 Lamentem la decisió judicial en el cas de Xavier García Albiol. Saludme l'esforç de SOS Racisme pel seu intent d'acabr amb la impunitat del racisme, mitjançant els tribunals. El cas demostra, una vegada més, les mancances de les lleis vigents a l'Estat espanyol i de l'actual sistema judicial davent el racisme i el feixisme. El fet de permetre la "llibertat d'expressió" per atacar i insultar una part de la població contrasta amb la voluntat del PP de limitar la llibertat d'expressió en molts altres àmbits. 

Però, donat que sembla que es permet difondre octavetes que diuen mentides respecte a la gent romanesa o gitana, suposem que no tindrem problemes si difonem octavetes que expliquin veritats respecte al PP i al propi García Albiol. Fets rellevants no falten, des de declaracions de contingut xenòfob fins a connexions amb el franquisme... Properament, parlarem amb les entitats de Badalona adherides a UCFR per mirar de posar en amrxa aquesta iniciativa.

 Unitat contra el feixisme i el racisme, Barcelona, dimecres, 11 de desembre

Etiquetes de comentaris: