Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Unitat Contra el Feixisme i el Racisme ja vam manifestar, en el seu moment, la nostra disconformitat en la celebració, a Barcelona, d'actes ultres de marcat caràcter feixista el 12O, especialment l'acte convocat per España en Marcha, la mateixa organització que va protagonitzar l'assalt a la seu de la Generalitat de Catalunya l'11 de setembre a Madrid. 

Ahir, i arrel d'una denúncia de membres d'aquest grup, es van practicar 6 detencions per suposades agressions, entre elles les d'un company d'UCFR que és blanc dels feixistes de fa temps tal com denunciàvem a la campanya "Totes i tots som Unitat". Avui mateix, s'ha produït també un escorcoll a Sants que han relacionat amb les detencions (a les 18:30h hi ha assemblea oberta de Can Vies al respecte). La celeritat en l'actuació judicial ens crida especialment l'atenció, més quan en l'acte del 12O es va poder comporvar l'assistència de les mateixies persones que havien protagonitzat l'atac de l'11 de setembre sense cap mena d'impediment. 

Ens indigna especialment que, mentre les actuacions de l'extrema dreta queden impunes, s'hagi filtrat a la premsa i publicitat l'operació policial revelant la identitat d'alguna de les persones detingudes, sense respectar cap mena de presumpció d'innocència. Per això ens sumem a la convocatòria de Concentració en solidaritat amb les persones detingudes aquesta tarda a la Plaça Universitat a les 20h. 

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme

Etiquetes de comentaris: ,