Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Les contradiccions insalvables del capitalisme, que s'estan mostrant de la manera més violenta de les últimes dècades durant aquesta crisi sistemàtica, ens aboquen a nosaltres, a la classe treballadora i especialment a la seva joventut, a la misèria, a la exclusió de l'educació, a l'exili en recerca de treball i a l'atur incessant. Tanmateix, no caurem en el pessimisme, en la indiferència respecte al sistema, allò que la classe dominant pretén. Perquè la joventut obrera i estudiantil construïm l'alternativa al sistema, transformant la realitat, treballant dia rere dia per un futur, per a nosaltres i per a les següents generacions, per un futur que només podem obtenir construint una societat sense classes socials, sense discriminacions de gènere, d'orientació sexual o de raça, en resum, construint una societat socialista.

Per a aquest objectiu és indispensable una organització forta, capaç de donar sortida a les reivindicacions que sorgeixen dels i les treballadores i, a dia d'avui, la necessitat d'una Joventut Comunista única a Catalunya és una necessitat històrica.

Per a la edificació d'aquesta organització es necessita la participació activa des de la base de tots i cadascun dels i les joves compromeses, i per aquest motiu els i les comunistes de Sant Andreu i Sant Marti ens trobem el dissabte 3 de maig a les 10:00 al Centre Cívic de Sant Marti (c/Selva de Mar 215) per debatre entorn als principis que han de construir la Joventut Comunista.

Perquè la joventut és l'espurna de la Revolució!

Etiquetes de comentaris: ,