Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El 1r de Maig és una data clau per la classe treballadora: reivindicació per tot allò que encara hem d'aconseguir en el nostre present i celebració i memòria del passat per prendre impuls en els reptes que se'ns plantegen. I és que són molts els conflictes que es desprenen de la contradicció capital-treball pel jovent: precarietat laboral, exili econòmic i atur juvenil o els efectes de les reformes laborals.

La joventut, però, no som només un dels col·lectius més espoliat, explotat i sotmès. La joventut és l’espurna de la revolució. Convençuts de que el sistema capitalista no pot garantir un futur de justícia, llibertat, igualtat i democràcia pel poble, creiem que, avui com ahir, la joventut tindrà un paper fonamental en la capacitat de superar-se i aconseguir els nostres objectius.

Us convidem a participar amb nosaltres en aquest 1r de Maig, més encara estant immersos en el procés de refundació de l’espai comunista a Catalunya. Un procés compartit, ampli i plural, amb clara vocació de sumar més joves a la lluita i amb una idea cabdal: la necessitat de la unitat per la nostra emancipació i la de la nostra classe. 

Quan? 1r de Maig, 10.30h 
On? Seu del PCC (Portal de l'Àngel, tocant Plaça Catalunya, sota el termòmetre) 

A la manifestació anirem darrera la pancarta “Jove, que el capitalisme no decideixi per tu” 
Per Twitter s'emprarà el Hastag #1MaigDeLliuta 

Us hi esperem! 

La joventut sóm l'espurna de la revolució 
espurnajove.wordpress.com

Etiquetes de comentaris: , , , , ,