Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquest any engeguem el projecte de la "Festa de la Joventut" com una nou moviment. El moviment de "L'Espurna", que sota el lema "La Joventut som l'Espurna de la Revolució" encara un any de feina als carrers i feina entre nosaltres per tal de construir un nou projecte, una nova Joventut Comunista a Catalunya. En aquest context el 28 de Juny celebrarem la "Festa de la Joventut", antiga "Festa Revolució" i comptarem amb els grups: Chikos del Maíz, Los Barrankillos i AlQuadrat. A més a més, donarem la opció de tocar amb aquests grups al guanyador del concurs de directes "L'Espurna".

Aquest concurs de directes comença el 12 d'Abril a Horta, però continua arreu del territori barceloní i català. Fins a 6 concursos de directes tindran lloc enguany i finalitzarem en una final per decidir-ne el guanyador. A Bocanord, la votació serà popular, amb cada entrada (2€) hi haurà dret a un vot per un dels grups. 

Grups: 
AsiQué 
Txaplankat 
Bdaraka's 
Punk Cats 
Apollo 
Flytrap 
Trískel

Etiquetes de comentaris: ,