Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Com espai veïnal pel contacte de les organitzacions que lluiten pels drets socials i per la reflexió de les alternatives socials i polítiques que cal construir per sortir de la crisi. 

Per mantenir viu el record de l'època de la Segona República i el que va suposar a Catalunya i la resta d'Espanya. Si no recordem el passat, difícilment podrem construir el futur. 

Per l'abolició de la monarquia, la superació democràtica i social de l'actual règim polític que ja no es preocupa de les necessitats de la majoria de la població i per l'obertura de processos constituents de llibertat, justícia, igualtat i democràcia tant a Catalunya com a la resta de l'Estat Espanyol.

-Actuació de castellers
-Debat amb Xavier Domènech, Ca la Dona i Juan Montero
-Dinar popular a 5 euros
-Actuació musical
-Lectura de poesies a càrrec de Montjuïc Poètic Rumpelstinkin

Aquest dissabte 12 d'abril tots i totes a la Plaça la Marina de 10 a 18h!


Organitza: L'Espurna de Zona Franca, Assemblea de la Marina i CUP Sants-Montjuïc

Etiquetes de comentaris: ,