Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat dia 28 de setembre el col•lectiu universitari del Campus Diagonal vam organitzar una xerrada i un dinar amb el lema “1936-39, te´n recordes?” per fer un acte de justícia: recuperar la memòria històrica.



L´acte va consistir en una xerrada a la facultat de dret sobre la llei per la memòria històrica. El ponent fou Àlvaro Fernandez (vicepresident de la Coordinadora per la Memòria Històrica i Democràtica de Catalunya), que ens va exposar els motius que han portat els diferents col•lectius i associacions que treballen en aquest camp, a oposar-se a la llei aprovada pel govern espanyol. El dinar posterior a la xerrada va funcionar molt bé, i, tot i que el temps no va ajudar gaire (com sempre!), va ser festiu i molta gent es va mostrar interessada per l’excursió a la Batalla de l’Ebre que la Joventut Comunista organitza del 12 al 15 d’octubre.



Amb aquesta activitat, des del col•lectiu del Campus Diagonal preteníem recuperar una part de la memòria oblidada per molta gent i que es bàsica per entendre el nostre present. També volíem fer veure que els i les joves de la universitat tenen un lloc on lluitar per les seves idees i construir un altre món.