Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


No volem monarquia ! No volem cap persona per damunt de la llei !

Cap a la Tercera República i el socialisme !



Molts son els successos que han posat aquestes

ultimes setmanes la monarquia en conflicte, i s’ha

revelat la seva feblesa, tant social com intel·lectual.



Davant les critiques a la monarquia, els borbons només han estat capaços d’utilitzar la raó de la força. Segrestos de publicacions i repressió policial. Demostrant així que en l’Espanya borbònica les llibertats democràtiques són impunement violades cada vegada que algú fa ús de la seva llibertat d’expressió i qüestiona alguns dels pilars sobre els que s’ha erigit la Espanya post-franquista.



La Joventut Comunista, sempre hem denunciat aquesta monarquia, hereva del franquisme, intocable per llei i parasitària.



Ens solidaritzem amb el company d’Endavant , Jaume Roure, amb els companys de “ El Jueves “ i amb tots i totes que trenquen amb el pensament únic, i ens sumem a les accions de desobediència civil contra la monarquia.



La joventut prenem part en l’organització de la societat per transformar la realitat i el derrocament de la monarquia per avançar en la democràcia cap a la República i el socialisme.



Els comunistes de Catalunya rebutgem la persecució de l’estat capitalista contra tothom qui qüestiona la figura del rei, la seva inviolabilitat i la sacralització de la figura del monarca.



Celebrem que el rebuig i la indignació creixent d’una bona part del poble català cap a aquesta xacra hereva del franquisme, la monarquia, es materialitzi en accions públiques, mobilitzacions i amb la organització del poder popular als carrers



Els CJC- Joventut Comunista continuarem amb les mobilitzacions-accions per recuperar els valors democratico-republicans i per soscavar la corona.



Volem República i socialisme !



Visca la lluita del jovent ! Organitza’t i lluita !



CJC-Joventut Comunista



1 Octubre de 2007