Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El dissabte 19 d'Abril és va cel·lebrar la primera jornada Joves, Immigració i Treball amb un èxit de participació de gent jove tant "autoctona" com "nouvinguda" la majoria vinculada a organitzacions socials i polítiques.



Les jornades, impulsades per ACTUA (Plataforma Jove pel 1r de Maig) del a qual els CJC som membres, és centraven en quatre eixos temàtics: educació, participació, gènere i treball. Aquests eixos es van desenvolupar en quatre grups de treball paral·lels i finalment una sessió plenària on es va extreure diverses conclusions. Cal destacar la sintonia de totes les persones al compartir els problemes que ens afecten i com es veu necessàri abordar aquests reptes de manera conjunta i generant complicitats entre la gent "autoctona" i la "nouvinguda".



Les jornades van cloure amb un berenar i música per acabar d'establir millors lligams per lluites futures i especialmetn amb una crida per participar a la Manifestació del dia del Treball del proper 1r de Maig.



Aquí teniu un vídeo de les jornades