Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Durant els últims anys s´ha produït un creixement de grups feixistes vinculats a Democracia Nacional i a Alternativa Española a Nou Barris (Barcelona), amb campanyes feixistes i xenòfobes pels carrers del districte i amenaces a joves activistes del barri.


La situació ha arribat a un punt intolerable després que la setmana passada un grup de 2 neonazis de 30 anys agrediren una noia de 15 que prèviament havien seguit, i uns dies abans un altre nazi de 26 anys amb diverses condemnes pendents agredís a un noi de 16 davant del seu institut.

Davant d´aquest fets, grups de joves, associacions de veïns i veïnes i diverses entitats van convocar al barri una manifestació el passat diumenge dia 15 per condemnar els atacs feixistes. La CJC va participar-hi per fer costat a tots els veïns/es i joves que van assistir.


També s’ha fet arribar a la regidora del districte el manifest on es demana la ràpida intervenció dels mossos d’esquadra en aquests afers i a vetllar per la seguretat dels veïns/es davant d’aquest grup violent de feixistes.