Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Organitzada per CCOO i UGT d'Osona aquest dissabte 7 de novembre constarà de diferents activitats activitats musicals, lúdiques i infantils organitzades al parc Jaume Portell entre les 10 i les 13h i d'una manifestació que s’iniciarà í a les 13h.






La CJC – Joventut Comunista de Catalunya d’Osona hi participarà activament a les activitats així com a la manifestació que recorrerà els carrers de Vic a partir de les 13h per exigir que sense la intervenció de l’administració pública no es podrà sortir de la crisi. A Osona en l’últim any s’ha doblat el nombre d’aturats, xifra que ja supera les 12.000 persones que representa un índex d’atur superior el 19% de la població activa.