Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Ja està oberta la inscripció a la Delegació Catalana al Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants de Sud Àfrica! Afanyeu-vos a realitzar la vostra inscripció per a poder participar en l'esdeveniment més gran i compromès que organitzen els joves de tot el món: nou dies de convivència amb joves de tot el planeta, de xerrades, seminaris, tallers, cultura, esport i festa en un pais que va lluitar amb valentia contra el règim de l'appartheid.

Informació tècnica:


La Delegació sortirà l'11 de desembre de l'Aeroport del Prat i tornarà el 22 de desembre. El preu total és de 669€ (vols) +120€ (inscripció+allotjament+manutenció a Sud Àfrica) = 789€.El pagament d'aquesta quantitat és fraccionat:

S'han de pagar:
200€ abans de l'1 d'octubre.
469€ abans de l'1 de novembre
120€ abans del 13 de desembre.

Us recordo però que la quantitat de places és limitada de manera que us recomano que feu la inscripció i el primer pagament quan abans millor.

Per fer-ho heu d'enviar-nos: Nom i cognoms, Població, Telèfon i correu electrònic a info@festivalmundial.catAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i, tan bon punt rebeu la confirmació, feu un ingrés al número de compte 2100-3000-17-2201742776 Indicant-hi "CNP - X" on X són els vostres noms i cognoms, per exemple, si us dieu Laia Martínez Sánchez heu d'escriure "CNP - Laia Martínez Sánchez"


Teniu fins l'1 d'octubre!!

Etiquetes de comentaris: , , ,