Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



És un gran moment històric d´orgull i dignitat, d´entusiasme i persistència. És el moment en què el poble s’ha aixecat pels seus drets inalienables, ha lluitat, s’ha revoltat i ha guanyat. El magnífic poble egipci ha aconseguit una gran victòria que pot replantejar el futur del seu país i de la regió. Després de 30 anys de la tirania del règim de Mubarak, el titella de l´imperialisme a la regió que va treballar dia i nit per protegir els interessos dels EUA i Israel ha sigut enderrocat pel poble, malgrat que, en un espectacle d’absoluta hipocresia, ara tots els antics partidaris del règim de Mubarak hagin aparegut als mitjans de comunicación per saludar l’èxit del poble egipci per haver enderrocat qui era el seu aliat ahir.



En aquest sentit, la FMJD elogia la victòria del poble i la seva organització, i expressa la seva solidaritat amb totes les exigències del poble egipci en les esmenes constitucionals, el desmantellament del Parlament i l´elecció d´un de nou i l´organitzacion d´ unes noves eleccions presidencials lliures i obertes.


La Federació també dóna suport a la exigència de restaurar el sistema civil tan aviat com sigui posible, recollint les esmenes constitucionals i reformes polítiques necessàries. La Federació demana que es continui la lluita fins a assolir tots els drets del poble egipci, fent de la revolució egipcia un exemple per a tots els joves de la regió i el món: el canvi és possible i l´únic poder està en mans de la masses.



L´esperit de la revolució s´està estenent a la regió, després de Tunísia va venir Egipte, i després d’Egipte la gent seguirà la lluitant per noves victòries.




Reforcem la lluita i continuem el camí!



Lluitem per un Orient mitjà democràtic i progressista lluitant contra l’imperialisme



Donem suport al poble i a la joventut egípcia!






Budapest, a 11 de febrer de 2010



Federació Mundial de la Joventut Democràtica