Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona Treballadora, en que es lluita per la igualtat de les dones en el camp del treball i en la societat. Com cada any, els CJC-Joventut Comunista de Catalunya hem participat de la manifestació que es celebra pel centre de Barcelona.

Enguany era el centenari d'aquesta data i s'ha llegit al finalitzar la manifestació a la Plaça Sant Jaume el manifest que recordava aquest centenari. Al voltant de 2000 persones han seguit la marxa, que ha vingut marcada per la crisi econòmica, i que ha mostrat que el model patriarcal es indispensable per mantenir el sistema econòmic capitalista, on els governs d'arreu d'Europa han començat les retallades socials pels àmbits que afecten especialment a les dones.

En ple segle XXI ser jove és precarietat i ser dona continua sent sinònim de més precarietat. Dones joves organitzeu-vos i lluiteu, per que si el present és de lluita el futur és nostre!

Etiquetes de comentaris: