Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El diumenge 27 de febrer va tenir lloc la jornada de formació “Metodologia de treball i organització dels i les comunistes de Catalunya”, organitzada per la comissió de formació Lenin-Gramsci dels CJC – Joventut Comunista de Catalunya.

Més d´una vintena de militants comunistes van assistir i participar a la jornada, on es van tractar temes com els conceptes de marxisme-leninisme (direcció col·lectiva, centralisme democràtic, crítica i autocrítica, democràcia interna...) així com la nova organització del PCC, entorn a la creació del partit orgànic de la societat d´avantguarda i de masses.

Aquest curs pertany a l´Escola de Formació “Roman” de la Joventut Comunista de Catalunya. La propera jornada de formació girarà entorn al feminisme i es realitzarà el 20 de març.

Etiquetes de comentaris: