Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


L'elecció per unanimitat de Lorena Vicioso, com a nova coordinadora nacional de l’organització juvenil d’EUiA, va tenir lloc en una assemblea d’Alternativa Jove oberta a militants i activistes polítics celebrada divendres passat a Barcelona. Vicioso substitueix així a Julián Sesé, que ha estat coordinador nacional durant dos anys.

Pel que fa a la intervenció de la nova coordinadora d’Alternativa Jove, Vicioso, va dir que se sent "continuadora de la tasca de la Comissió Jove durant aquests dos anys" i va apostar per “reforçar el treball al territori en aquesta nova etapa, respectant la pluralitat interna i treballant sempre des del consens polític".
El plenari també va servir per donar relleu als diversos responsables de la Comissió Jove, òrgan de direcció de les joventuts d’EUiA. José Luis de la Torre, abans responsable de Comunicació, és el nou responsable d'Organització. Ferran Jiménez, fins ara responsable d'Alternativa Jove a Mollet del Vallès, ha estat escollit responsable de Comunicació. I també s’incorpora a l’equip de direcció el responsable territorial de Tarragona, Albert López.

Per més informació sobre aquesta notícia www.euia.cat

Etiquetes de comentaris: ,