Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Revolucionant el present
Sota el lema “stop retallades, Festa Revolució” es va celebrar la festa de la Joventut Comunista el darrer dissabte en el marc de la Festa Avant. Al parc central del Poble Nou, rodejats d’arbres i pancartes amb consignes roges, els i les joves comunistes van oferir concerts i festa a tots els esperits combatius que van venir.

El principal reclam de la festa va ser el concert de The Kluba, la nova formació del cantant de l’extint Skalariak. El plat fort musical va ser allò que prometia i més; oferint antigues cançons i nou repertori va animar la festa durant bona part de la nit.

Junt amb The Kluba, dues formacions emergents van oferir les seves cançons carregades de contingut polític. Per una banda, Intromental Band, grup que combina ska i altres gèneres per transmetre que la revolució no només és possible, és necessària i immediata. Per l’altra, Más Vale Tarde K Nunka, incondicionals de les festes comunistes, van fer rumbejar al públic amb les seves veus.

La Festa de la Joventut Comunista, la Festa Revolució, té lloc des de fa anys a diferents indrets del territori i busca atreure als joves a un concepte d’oci i de pensament diferent alhora que celebra, amb alegria i combativitat, l’existència d’un grup de persones que creuen que la situació actual és insostenible i que les societats i economies han de canviar per donar peu a un món més just on la justícia i la riquesa siguin repartides per igual.

Recordem que el número guanyardor del sorteig d'un lot de llibres va ser el 0948.

Etiquetes de comentaris: ,