Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Si el Comitè Nacional dels CJC - Joventut Comunista de Catalunya del mes de març va aprovar iniciar el camí cap al X Congrés; aquest passat diumenge 25 de setembre es van fixar algunes dates importants d'aquests curs, com el proper Sopar Revolució de cara el divendres 16 de desembre, l'Escola de Formació d'Estiu JM Céspedes el primer cap de setmana del Juliol i entre elles, i especialment, el primer cap de setmana de Maig, on durant els dies 4, 5 i 6 de maig els CJC celebraran el X Congrés de l'organització, molt probablement a la ciutat de l'Hospitalet.

Igualment es van fixar les normes pel concurs públic que en el camí del X Congrés obre l'organització per la realització de la seva nova imatge gràfica.

Finalment es va escollir el lema pel X Congrés. Després d'un procés participatiu intern, a través dels sistemes de participació de l'organització, com públic a través de les xarxes socials; ja sigui twitter amb el hastag #XCongresCJC o la pàgina web de facebook; es va realitzar un recull de propostes de lema i finalment és va escollir com a lema del X Congrés: "El capitalisme no té futur, nosaltres sí!"

Un X Congrés que inclourà en les discussions tant aspectes de la lluita del dia a dia en temes d'educació, salut, treball, ecologia... així com en línies estratègiques com el catalanisme popular, el front d'esquerres, la unitat comunista...

Visca el X Congrés dels CJC!
EL CAPITALISME NO TÉ FUTUR, NOSALTRES SÍ!

Etiquetes de comentaris: ,