Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


En els seus 80 anys d'història i de lluita, els i les joves comunistes de Catalunya han desenvolupat una tasca molt important i imprescindible en la construcció nacional de Catalunya.
En aquests anys, hem defensat la República i les seves polítiques d'avenç nacional i social, hem lluitat amb les armes a la mà contra els feixistes i la seva dictadura opressora.

Amb la transició i el desarmament del PSUC, el jovent comunista català passàrem a formar part dels CJC - Joventut Comunista de Catalunya on vam redoblar esforços per continuar defensant els drets de la joventut, alçant les banderes de la pau, l'eduació pública i de qualitat, el treball, la solidaritat internacionalista i el dret a l'autodeterminació.

Venim de lluny i anem més lluny encara, però per continuar avançant i construint el futur, la Joventut Comunista necessita fer anàlisi globals davant les noves realitats i reptes, especialment en un món en crisi i on els joves de les classes populars som un dels principals sectors socials perjudicats.

Tothom és conscient de la gravetat de la situació. Enfront aquesta realitat, els CJC realitzaran els dies 5 i 6 de maig del 2012 el seu Xè Congrés, que esperem que serveixi per donar un nou impuls d'esperança, mobilització i lluita al jovent català.

Etiquetes de comentaris: , ,