Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Un any més arriba el Sopar Revolució, l'espai obert d'intercanvi i trobada dels CJC i de tota la gent d'esquerres que lluita per canviar les coses.

Malauradament, el Sopar Revolució arriba enguany alhora que el canvi de govern a l'estat espanyol que agreujarà la ja precària situació sociopolítica dels país. Així, volem dedicar aquest espai a reflexionar sobre les regles de joc que ens imposen els mercats i Europa, sobre les #retalladesCiU i les futures #retalladesPP, per a imaginar alternatives i recordar que tenim la raó i hem de trobar la força! Ens juguem el nostre futur però també el de les generacions que vindran.

Per això, ara més que mai, cal dir i repetir tant com calgui: EL CAPITALISME NO TÉ FUTUR! NOSALTRES SÍ!



PROGRAMA DE LA JORNADA:

14h - UB Facultat de Geografia i Història (aula per confirmar)
Taula Rodona "Capitalisme en crisi: Hi ha altrenatives?"

Joan Josep Nuet
(Secretari General PCC i Diputat al Congrés per ICV-EUiA)
Àngels Martínez Castells (Presidenta Dempeus per la Salut Pública, ex professora Economia a la UB i coautora de "Reacciona!")
Albert Recio (Professor Economia UAB)
Josep Ferrer (ex-rector de la UPC)


18h -
Casa de la Solidaritat (C/Vistalegre, 15)
Passi de Vídeo "Capitalisme, una història d'amor"


21h - Casa de la Solidaritat (C/Vistalegre, 15)
Sopar Revolució dels CJC-Joventut Comunista
7,5€ o 10€ amb un Mojito.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,