Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els CJC-Joventut Comunista volem felicitar a Hugo Chávez, al PSUV i al PCV, pels bons resultats obtinguts en les darreres eleccions.
On amb una participació de quasivé el 81% dels veneçolans, i amb un 55% dels vots, quasivé 2 milions de votants més que el candidat de la oposició, la Revolució Bolivariana queda plenament legitimada per les urnes. Molt més que la suposada “legitimació” en què s'escuden els governs de casa nostra per governar d'esquenes i en contra del seu propi poble.
Els mateixos mitjans de comunicació de dreta o suposadament “d'esquerres”, com el Grupo Prisa, que fa uns dies ens deien que podia perdre les eleccions, ara ens estan explicant el clientelisme que ha fet el chavisme ha afavorit la reelecció, com s'aprofita de la ignorància de la gent, que no hi ha llibertat d'expressió i un llarg etcètera.

Però la veritat és la següent:
  • S'ha reduït la pobresa del 42%(1998) al 9,5% (2011)
  • El 2005 l'UNESCO va declarar Veneçuela país lliure d'analfabetisme.
  • A Veneçuela s'inverteix el 8% del PIB en Salut (el 1997 era un 2,8% i a Espanya és d'un 6,25%)
  • L'atur s'ha reduït del 12% (1998) al 6,1% (2009).
  • Veneçuela ha experimentat 20 trimestres seguits de creixement. Reduint el deute públic del 73,5% del PIB (1998) al 14,4% (2008), essent actualment un dels més baixos del món.
  • S'ha incrementat la inversió en I+D fins el 2,69% del PIB (Espanya inverteix un 1,9%)


Aquests són uns resultats dolorosos per la oligarquia espanyola, representada per Respol i Prisa entre d'altres, que ha vist com s'han reduït parcialment els seus quantiosos beneficis a Veneçuela. Això explica l'obsessió de la premsa espanyola de demonitzar la Revolució Bolivariana.

Però novament el poble ha parlat, i ha dit que vol continuar amb la Revolució Bolivariana i que vol profunditzar en aquest procés.
Tal com deia Hugo Chávez, aquesta és una victòria de tota Amèrica Llatina, i nosaltres encara afegiríem més, aquesta és una victòria dels treballadors i treballadores de tot el món.
Des dels CJC-Joventut Comunista reafirmem la nostra solidaritat internacionalista amb la  Revolució Bolivariana i el nostre compromís a fer la nostra petita aportació al procés, ja sigui divulgant la realitat del país, desemmascarant les mentides dels mitjans de comunicació de casa nostra, manifestant-nos i tot allò que faci falta

Viva la Revolución Bolivariana!

Uh! Ah! Chávez no se va!

Comitè Nacional dels CJC-Joventut Comunista de Catalunya

Etiquetes de comentaris: , ,