Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.Les agressions imperialistes i les contradiccions a les regions de l’Orient Mitjà i la mediterrània oriental contra Síria fa més d'un any que creixen. La intervenció imperialista que s’està duent a terme, juntament amb els plans contraposats de provocar lluites internes, suposen un perill creixent per a la població de la regió.

La darrera agressió va ser instrumentalitzada per l’estat turc recentment; quan el parlament turc va autoritzar a l’exèrcit per tirar endavant “operacions de traspàs de la frontera” contra Síria “quan fos necessari”. El govern turc vol refermar-se, no tan sols en el seu rol de promotor dels interessos de la OTAN a la regió, sinó també com a força regional.

Tots aquests esdeveniments no poden veure’s separats del pla dels Estats Units, la OTAN i els seus aliats (regionals i internacionals) de crear l’anomenat “Nou Orient Mitjà”. L’interès dels monopolis està centrat en veure qui s’endú el tros més gros en aquesta reorganització de l’Orient Mitjà. La setmana passada, l’agressió turca es va coure a la OTAN, a través del seu secretari general. Igualment, les tensions a la frontera turca de Síria van en augment.

La Federació Mundial de les Joventuts Democràtiques condemna un cop més les agressions imperialistes contra Síria. Remarquem que els esdeveniments i l’agressió imperialista contra Síria no només és perillosa per a la població síria, sinó també per a la de la regió, tal i com deixa veure la complexitat dels interessos imperialistes. Fem una crida a les organitzacions membres i a tota dona i tot home jove d'arreu del món perquè expressin la seva oposició a una altra guerra imperialista.

La Federació Mundial de les Joventuts Democràtiques emfatitza el fet que els interessos i la voluntat del poble siri poden i han de ser decisió del mateix poble, lluny d'amenaces estrangeres, intervencions i guerres. Un cop més, expressem tot el nostre suport i solidaritat per la lluita de la joventut síria.


Budapest, 18 d'octubre de 2012
Federació Mundial de les Joventuts Democràtiques

Etiquetes de comentaris: , , , ,