Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Ara fa un mes, més d'una setantena de joves assistiren a la primera Escola de Formació Lina Òdena organitzada pels Col·lectius de Joves Comunistes-Joventut Comunista i per Joves Comunistes.

En aquesta, s’organitzaren xerrades formatives sobre la reforma laboral del govern del Partit Popular, ecologia, feminisme, solidaritat internacional, democràcia i noves formes de participació política i un debat sobre el paper dels comunistes en el
context polític actual.

Ambdues organitzacions valorem molt positivament el resultat d'aquesta escola perquè ha contribuït notablement a la formació política dels nostres quadres. A més a més,
ens ha permès aproximar les nostres militàncies i refermar la nostra aposta decidida per la unitat política de l’esquerra revolucionària de Catalunya.

La seva crisi, la nostr
a unitat!CJC-Joventut Comunista de Catalunya
Joves Comunistes

Etiquetes de comentaris: , ,