Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Alternativa Jove - Joves d'EUiA ha llançat avui una campanya per reclamar els dret a decidir de Catalunya sobre la seva construcció nacional i social. L'objectiu és escalfar motors de cara a la Vaga General convocada per aquest #14N i deixar ben clar un missatge de cara a les eleccions del #25N: Catalunya serà social o no serà!


MANIFEST

Alternativa Jove-Joves d’EUiA som conscients que aquestes eleccions anticipades formen part delpla de CiU de confusió mediàtica per emmascarar les seves polítiques neoliberals en la suposada confrontació entre els governs de Catalunya i Espanya. Confrontació completament falsa, ja que en els darrers mesos hem vist com reforma rere reforma, retallada rere retallada, PP i CiU han trobat un binomi perfecte per acabar amb l’estat del benestar i imposar el seu neoliberalisme.

I ho han fet utilitzant mitjans que la nostra generació no havia vist mai, mitjans propis de l’època franquista, com la manipulació mediàtica descarada per part dels mitjans públics o la desmesurada violència policial, culminant amb l’empresonament de diversos joves la Vaga General del 29M. Alternativa Jove-Joves d’EUiA ho tenim molt clar: no ens resignem a viure en aquest país de crisi, imposicions i desigualtats: volem construir un nou país, volem una #CatalunyaLliure!

Una #CatalunyaLliure on el poble pugui decidir com es vol organitzar, com es vol relacionar amb l’Estat Espanyol o la Unió Europea, però també com vol organitzar-se política i econòmicament: una #CatalunyaLliure on les persones, i no els mercats, tinguin la sobirania.

Volem una #CatalunyaLliure que no destrueixi les seves “estructures d’estat” del Benestar, sinó que les defensi i les ampliï: sense drets, no hi ha poble lliure, sinó esclau. Per això, és necessari continuar i enfortir les lluites socials que, amb la Vaga General del 14N com a darrer exemple, estan demostrant que el poble no calla i que hi ha alternatives al neoliberalisme i l’austeritat. I al mateix temps, és necessari que aquestes energies conflueixin en un front comú que pugui plantar cara també al Parlament: un ampli Front d’Esquerres que esdevingui majoria social i política pel canvi que demanem als carrers i a les places.

En aquest camí, el proper 25N, hem d’omplir el Parlament de diputats i diputades d’esquerres, que portin la veu de la indignació a les institucions i frenin la ofensiva neoliberal de CiU i PP contra els nostres drets i llibertats.

Per això, per construir una #CatalunyaLliure, donem suport a les candidatures de la coalició ICV-EUiA.
Comparteix!


VÍDEO 


Etiquetes de comentaris: , , , , , ,