Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



L'Associació d'Estudiants Progressistes organitza el proper dissabte 27 d'octubre la Primera Trobada de Secundària de l'AEP d'aquest curs escolar. Es tracta d'un esdeveniment important ja que d'una banda es vol informar sobre la situació actual de l'educació secundària (retallades a sous dels professors, massificació de les aules, entre altres) i, de l'altra, es volen posar en comú les diferents propostes mobilitzadores que s'estan impulsant (grups de treball sindical, assemblees d'instituts, coordinadores d'assemblees, etc). A més a més, es farà una presentació de l'AEP, el sindicat d'estudiants d'esquerres que, desde de l'educació secundària fins a l'universitat, fa 20 anys que treballa tant al carrer com a les institucions. L'AEP aposta per un model d'educació universal, públic i de qualitat!


L'horari de la jornada és el següent: 

17:00h: 1. Presentació de l'acte.

17:20h: 2. Xerrada Informativa, amb els següents eixos:
  • Què està passant amb l'ensenyament públic? - Deute, Retallades, Decret Wert.

  • Què podem fer? - Organització a l'Institut, Grups, Assemblees d'Institut, Coordinadores. Lluita al carrer, Vagues, Vaga General.
18:20h: Descans.

18:45h: 3. Debat en Grups, debats entre els i les assistents a la jornada, per posar en comú tant experiències als instituts com idees per construir moviment estudiantil. 

19:30h: 4. Posada en comú i Cloenda

El lloc de la trobada és el Casal Jaume Compte situat al costat del Parc de L'Espanya Industrial. +info

Si voleu més informació o confirmar assistència poseu-vos en contacte amb instituts@aep.cat.

Etiquetes de comentaris: ,